Skip to main content

Op basis van één gegeven in een split second alle bedrijfsinformatie tot je beschikking

 

Snel een bedrijvencheck doen, de actuele adresgegevens oproepen inclusief de naam van de bestuurder of inzicht in de concernrelaties van een bedrijf. Er zijn talloze situaties op te noemen waarbij de Bedrijvenzoeker de meest snelle oplossing biedt. Voer bijvoorbeeld een naam, telefoonnummer, websiteadres, KvK nummer of adres in van een bedrijf en je hebt op basis van dit ene gegeven in een split second alle informatie tot je beschikking. Het telefoonnummer, websiteadres en e-mailadres zijn klikbare linkjes in het bedrijfsprofiel dat op je scherm getoond wordt. Daarnaast zie je in het bedrijfsprofiel de exacte bedrijfslocatie op Google Maps en op de kaart.

De voordelen van de Bedrijvenzoeker

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Actuele bedrijfsinformatie vinden onderweg
  • Direct toegang tot alle benodigde gegevens
  • Bedrijfsprofielen voor marketing, sales en CRM

Hoe werkt Bedrijvenzoeker

Je maakt vrijblijvend en gemakkelijk een account aan voor Bedrijvenzoeker via bedrijvenzoeker.nextbi.nl. Via e-mail ontvang je een link waarmee je direct op Bedrijvenzoeker aan de slag kunt. Je ontvangt kosteloos 20 credits waarmee je 20 bedrijfsprofielen kunt inzien en downloaden. Een bedrijfsprofiel bevat onder andere adres- en contactgegevens, de bestuurder, oprichtingsdatum en het organisatietype. Je kunt zelfs vastgoedinformatie, handelsnamen en concernrelaties inzien. In je account blijft je geschiedenis van bedrijfsprofielen die je hebt ingezien, bewaard. Heb je de 20 gratis credits opgemaakt, maar wil je gebruik blijven maken van Bedrijvenzoeker, dan kun je credits in de bundel aankopen die het best bij je wensen past.

Nog een stap verder met Bedrijvenzoeker

Wil je dat al je dataprocessen vanaf nu vlekkeloos verlopen? Denk bijvoorbeeld aan het ingeven, verrijken of updaten van adressen. De bedrijvenzoeker in combinatie met de NextBI API geeft je realtime en op afstand toegang tot de actuele en marktdekkende NextBI bedrijvendatabase. De Bedrijvenzoeker maakt via een API een koppeling mogelijk tussen jouw systeem en de bedrijvendatabase van NextBI. Hiermee kun je de API bijvoorbeeld gebruiken voor webformulieren. Je verlaagt zo de drempel voor je online bezoekers om je webformulier in te vullen. Slechts enkele gegevens dienen ingevuld te worden en de API en Bedrijvenzoeker doen de rest. Ook voor je CRM systeem zijn de API en Bedrijvenzoeker een ideale uitkomst. Het aanvullen van actuele klantgegevens gaat automatisch en foutloos. De NextBI API kan zelfs worden ingezet om je database te verrijken of als updateservice.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Lists4Europe
International targeting

Onderdeel van Europees consortium Lists4Europe

Sinds 2013 is B2B Adressen (voorloper van Next BI, red.), dé specialist voor het leveren…
Datavisualisatie
Business Intelligence

Verzamelen en standaardiseren van data

Data verzamelen en opschonen Is je bedrijfsdata verspreid over diverse systemen en bestanden? Dan is…
Effectieve datavisualisatie
Business Intelligence

Wat zijn de geheimen voor een effectieve datavisualisatie?

5 geheimen voor een effectieve datavisualisatie Het doel van datavisualisatie is het optimaal communiceren van…

Leave a Reply

Op zoek naar leads?