Skip to main content

Sinds 2013 is B2B Adressen (voorloper van Next BI, red.), dé specialist voor het leveren van zakelijke adresbestanden, toegetreden tot Lists4Europe. Lists4Europe is een Europees samenwerkingsverband van bedrijven die zowel consumenten- als business-to-business data leveren voor marketingdoeleinden.

Over Lists4Europe

Wat deze samenwerking zo specifiek maakt, is dat het in alle landen gaat om bedrijven die zich al minimaal 20 jaar bezig houden met de levering van marketingdata, elk in hun eigen land. Op dit ogenblik telt Lists4Europe 8 partners in de wereld. Door gebruik te maken van elkaars kennis zijn de deelnemende bedrijven steeds beter in staat hun klanten op internationaal gebied te servicen met kwalitatief uitstekende bestanden en diensten. Daarmee wordt voorkomen dat door onbekendheid met de specifieke problematiek in de verschillende landen fouten worden gemaakt die gemakkelijk kunnen leiden tot het volledig mislukken van direct marketing campagnes.
Op dit moment heeft Lists4Europe deelnemers in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Polen, Italië, Spanje en Griekenland. Maar ook andere landen worden door dit consortium afgedekt. Zo bedienen Euroleads (Frankrijk) en B2B Adressen ook België en heeft B2B Adressen ook zeer goede contacten in Scandinavië.
De website van Lists4Europe is een relatief eenvoudige website (ieder bedrijf heeft immers al heer eigen, veel uitgebreidere website) die wel alle informatie aanbiedt in 7 verschillende talen. Afhankelijk van de plek waar je inlogt kom je altijd terecht op de homepage in de taal van het desbetreffende land.

Meer informatie

Heb je vragen over internationale adressen, Neem dan gerust contact met ons op.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Lists4Europe
International targeting

Onderdeel van Europees consortium Lists4Europe

Sinds 2013 is B2B Adressen (voorloper van Next BI, red.), dé specialist voor het leveren…
DTG overname DR3DATA
Geen onderdeel van een categorie

DTG overname DR3DATA

DTG realiseert met overname DR3DATA de meest rijke en complete B2B marketingdatabase van Nederland Amsterdam,…
Datavisualisatie
Business Intelligence

Verzamelen en standaardiseren van data

Data verzamelen en opschonen Is je bedrijfsdata verspreid over diverse systemen en bestanden? Dan is…

Een reactie achterlaten

Op zoek naar leads?