Skip to main content

Bedrijfsadressen kopen online

NextBI heeft een webshop! Bedrijfsadressen kopen, kan dus ook online! Selecteer via Mijndoelgroep.nl heel specifiek je doelgroep met behulp van de vele selectiecriteria en zie meteen hoeveel zakelijke adressen er beschikbaar zijn. Je kunt zelfs online je marktpotentieel inzichtelijk maken.

Het voordeel van het online aankopen van bedrijfsadressen

Het selecteren van een kansrijke doelgroep, het aankopen van bedrijfsadressen en -informatie en zelfs het inzichtelijk maken van je marktpotentieel, kun je online eenvoudig zelf. Mijndoelgroep.nl, de webshop voor zakelijke adressen, biedt je al deze mogelijkheden en meer. Het voordeel van Mijndoelgroep.nl zijn de gunstige tarieven. Er komen namelijk geen projectkosten of selectiekosten bij. Zo kun je snel beschikken over een goed bestand met zakelijke adressen en gegevens waarmee je de best mogelijke resultaten behaalt.

Toch liever hulp bij de aankoop van je adressenbestand? Vraag een offerte aan

De mogelijkheden van mijndoelgroep.nl op een rij

  • Stel zelf eenvoudig je prospectlijst samen voor je DM actie, telemarketingcampagne of marktonderzoek.
  • Verrijk het adressenbestand dat je al hebt. Upload je bestand en voeg ontbrekende gegevens toe voordat je het inzet voor je DM actie, telemarketingcampagne of marktonderzoek.
  • Check de actualiteit van je bestand voordat je het inzet voor sales- en marketingactiviteiten. Zo weet je welke gegevens nog kloppen en welke verouderd zijn. Het is een verspilling van tijd en geld wanneer je met verouderde data aan de slag gaat.
  • Voer een marktpenetratie analyse (MPA) uit. Dit geeft je een nauwgezet en betrouwbaar beeld van o.a. de locatie, het segment, de branche en de bedrijfsgrootte van je meest kansrijke potentiële klanten, gebaseerd op je huidige klanten waarmee je reeds succesvol bent.

Nieuwsgierig naar de shop voor zakelijke adressenbestanden? Maak vrijblijvend een account aan

Zelf online adressen selecteren en bestellen?

Wil je online toegang tot de meest uitgebreide en actuele zakelijke adressendatabase van Nederland om zelf je doelgroepadressen te downloaden? Op Mijndoelgroep.nl stel je zelf je doelgroep samen met behulp van een breed scala aan selectiemogelijkheden. Geef aan welke marketingkenmerken je wilt ontvangen en maak je bestand zo specifiek als je zelf wilt.
  • Vrijblijvend tellen van bedrijven binnen je specifieke doelgroep
  • Geen vaste kosten en geen minimumorderbedrag van € 750
  • Naar hartenlust kenmerken toevoegen of juist weer weghalen

3 tips om het succes van je campagnes te vergroten

Zorg voor een specifieke doelgroepomschrijving

De database van NextBI bevat ruim 3,4 miljoen adressen van organisaties, overheid, instellingen, stichtingen en verenigingen. Met de juiste focus, blijven de meest kansrijke prospects over en kun je je boodschap veel relevanter maken. Dit ga je zeker merken in je respons!

Zet actuele data in

Jaarlijks muteren 30% van de gegevens in een zakelijk adressenbestand. Het is een verspilling van tijd en geld wanneer je met verouderde data aan de slag gaat. Heb je een prospectbestand dat je wilt inzetten al even op de plank liggen, laat dan de data eerst updaten.

Test om te optimaliseren

Wanneer je twijfelt over je doelgroep of over de aankoop van een adressenbestand, wil je niet meteen een bestand met duizenden prospects aanschaffen. Bij Mijndoelgroep.nl betaal je geen vaste kosten per order. Dit maakt het aantrekkelijk om te testen met een klein bestand.

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?