Skip to main content

DR3Data en B2B Adressen samen Next Business Information

Next Business Information is dé partner bij uitstek voor bedrijven die data inzetten om te ontwikkelen, groeien en meer winst te behalen.

Over DR3Data en B2B Adressen

DR3Data werd in 1947 opgericht in Nederland als onderdeel van de welbekende internationale organisatie Schober Information Group, leverancier van zakelijke adressen. In 2012 kwam de Nederlandse vestiging los van het concern en ging zelfstandig verder als DR3Data, leverancier van actuele zakelijke adressen en gegevens. Het DNA van het bedrijf veranderde meer en meer van ‘zakelijke adressen en bedrijfsinformatie’ naar ‘innovatieve dataoplossingen op maat’. Met de naam Next Business Information, wil het bedrijf verder bouwen aan een imago van partner bij uitstek voor bedrijven die data inzetten om te ontwikkelen, groeien en meer winst te behalen.
B2B adressen, leverancier van bedrijfsadressen, begeleidde al ruim 20 jaar bedrijven bij het kiezen van de juiste doelgroep en het uitvoeren van hun direct marketingcampagnes. Een belangrijke bijdrage van B2B Adressen in de hechte samenwerking met DR3Data was de toegang tot vele internationale B2B bestanden en de ervaring in internationaal zakendoen.
Sinds juli 2022 hebben DR3Data en B2B Adressen de krachten gebundeld en gaan verder onder één naam, Next Business Information.

Next Business Information, de nieuwe generatie B2B Data Intelligence

NextBI heeft naast een eigen database met actuele en relevante data, innovatieve methodes ontwikkeld om vergaande informatie over bedrijven te compileren. Dit maakt NextBI in staat om revolutionaire maatwerk dataoplossingen te bieden die gericht haar klanten helpen om hun bedrijfsprocessen optimaal in te richten zodat zij efficiënter kunnen opereren en hun winst kunnen verhogen.

Data-driven ondernemen

Oplossingen voor efficiënte en winstgevende bedrijfsprocessen

Business Intelligence

B2B informatie wordt omgezet naar kant en klare oplossingen voor diverse problematieken binnen je organisatie. Geen ingewikkeld dashboard maar een maatwerk oplossing.

Data Driven Marketing

Data driven marketingoplossingen zorgen voor groei en succes. Wij weten wie je meest kansrijke nieuwe klanten zijn en maken groeikansen inzichtelijk voor upsell, cross-sell en klantenbinding.

Data Solutions

Data biedt oneindig veel mogelijkheden om waarde toe te voegen aan je organisatie. Grenzeloze toegang tot B2B gegevens via een API, B2B trends, Bedrijvenzoeker of een oplossing op maat.

International Targeting

Door over de juiste internationale data te beschikken en deze slim in te zetten, wordt enorm veel waarde aan je organisatie toegevoegd.

Zelf online adressen selecteren en bestellen?

Wil je online toegang tot de meest uitgebreide en actuele zakelijke adressendatabase van Nederland om zelf je doelgroepadressen te downloaden? Op Mijndoelgroep.nl stel je zelf je doelgroep samen met behulp van een breed scala aan selectiemogelijkheden. Geef aan welke marketingkenmerken je wilt ontvangen en maak je bestand zo specifiek als je zelf wilt.
  • Vrijblijvend tellen van bedrijven binnen je specifieke doelgroep
  • Geen vaste kosten en geen minimumorderbedrag van € 750
  • Naar hartenlust kenmerken toevoegen of juist weer weghalen

Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01

Op zoek naar leads?